Ďalekohľad Delta Optical Titanium 8x42 | IBO.sk
Super cena

Ďalekohľad Delta Optical Titanium 8x42

Kód produktu: DO-1404
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Nadpriemerné optické vlastnosti
  • Odolná konštrukcia
  • Dokonalý prenos kontrastu
  • Ideálny ďalekohľad pre milovníkov prírody

Modely Titanium sú vlajkovou loďou, a nosnou sériou ďalekohľadov spoločnosti Delta Optical a pokrývajú širokú škálu optiky, určenej pre denné i nočné pozorovania. Z týchto modelov si môžete ľahko vybrať typické turistické ďalekohľady, pre pozorovateľov prírody, nadšencov astronómie alebo pre poľovníkov. Zároveň bude mimoriadne konkurencieschopná proti mnohým široko uznávaným a drahším modelom ďalekohľadov na trhu.
Hlavnou výhodou ďalekohľadov série Titanium sú ich nadpriemerné optické vlastnosti. Vstavané hranoly zo skla BaK4 a antireflexné nátery s účinnosťou viac ako 99% zaručujú ostrý a jasný obraz v presných farbách. Tieto modely sú široko chválené za zanedbateľné optické chyby, ako sú: chromatická aberácia, ale slabý prenos kontrastu.

Sériu Titanium tvoria robustné ďalekohľady v hliníkovom tele. Boli navrhnuté tak, aby optimálne kombinovali svoje vysoké optické vlastnosti s malými rozmermi. Telá ďalekohľadov sú pokryté drsnou plastovou dýhou, ktorá zaručuje príjemné a pohodlné uchopenie do ruky. Komfort pri používaní sa zvyšuje pomocou gumových okulárov a hladko fungujúca mechanizácia zaostrovania, robená s náležitou starostlivosťou. Všetky modely v sérii Titanium sú vodotesné a naplnené dusíkom, takže ich môžete používať aj v daždi, bez strachu zo zmáčania alebo zamrznutia skla zvnútra.
Titanium 8x42 je kompaktný porro ďalekohľad. Veľké zorné pole, ktoré ponúka v kombinácii s vynikajúcimi optickými vlastnosťami, robia tento ďalekohľad ideálnym pre pozorovateľov prírody. Má veľkú reputáciu medzi ornitológmi, ale vzhľadom na malú veľkosť a nízku hmotnosť je tento model ideálny aj pre turistov, prechádzky alebo víkendové výlety. Ak patríte medzi nadšených pozorovateľov prírody, turistov alebo poľovníkov, tak v tom prípade by Titanium 8x42 mal byť vaším neodmysliteľným spoločníkom.

Technické parametre:

Zväčšenie: 8x
Priemer objektívu: 42 mm
Dioptrická korekcia: + / - 5dioptrie
Plnenie dusíkom: Áno
Zorné pole: 128 m/1000m
Hmotnosť: 750 g
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 3 m
Rozmery: 180x170x65 mm
Faktor súmraku: 18,3

Obsah balenia:

1x Ďalekohľad Delta Optical Titanium 8x42
1x Čistiaca handrička na optiku
1x Popruh na ďalekohľad
1x Odolné púzdro s popruhom
2x Krytka na ďalekohľad

 

Recenzie produktu Ďalekohľad Delta Optical Titanium 8x42

Franc
skvelá optika oplati sa kupit
Milan
Obraz je fantastický, ideálny spoločník na potulky prírodou, navyše cenovo prijateľný, som absolútne spokojný.

Hore