Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor | IBO.sk
Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor 1 Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor 2
Zľava 74%
Top kvalita

Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor

Kategória: Nočné videnie
Kód produktu: EH690500
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
890.00 € s DPH 3 490.00 €
  • Nočné videnie 2+ generácie
  • Číra optika žiadne zrkadlá, ktoré uberajú na kvalite
  • Dokonalá eliminácia optických strát
  • Zelené spektrum
  • 1-násobné zväčšenie

Špičkové nočné videnia nemeckej výroby s ruskými koreňmi, ktoré povyšujú pozorovanie v nočnom čase na profesionálnu prácu a krásny zážitok z vašej poľovačky. Je to novinka, ktorá aj na Slovensko prináša pozorovanie v novej sfére. Nie je to digitálne zariadenie. Je to systém Gen.2+, teda špičkové vlastnosti tej najvyššej kvality. Tieto druhy nočných videní maximálne eliminujú akékoľvek optické deformácie a ponúkajú jasný a čistý obraz. Nočné videnia sa predávajú s množstvom doplnkov ako sú adaptéry pre ich najlepšie uchytenie a taktiež nadstavce na prídavné infračervené prísvity či lasery, ktoré ešte viac zvyšujú ich výkony.

Úplná novinka nemeckej výroby gen. 2+ v zelenom spektre, ktorá posúva hranice nočného pozorovania. A to vďaka dokonalej eliminácií strát na optike vzhľadom na to, že toto zariadenie sa uchytáva na telo vášho pozorovacieho denného zariadenia formou predsádky. Umiestňuje sa pred pozorovacie zariadenie. Dokonalé pozorovanie a rozpoznanie na vzdialenosť minimálne 150 metrov. Nová generácia predsádky posúva hranice nočných videní o látku vyššie. Nočné videnie skvele odoláva silným kalibrom napr. 300 win. mag. Ostrý obraz aj pri 10 - násobnom zväčšení na vašom puškohľade.

Nočné videnie NightSpotter má 1x zväčšenie, 12,6 stupňový uhol, 80 mm objektív (F1: 1.2), ostrenie od 8 m do nekonečna, automatické vypnutie, možnosť extrémnych poveternostných podmienok, rozmery 180 x 80 x 80 mm a váha 840 g robia z tohto zariadenia to najlepšie z budúcnosti nočných pozorovacích systémov.

Špecifikácia:

Rozlíšenie: 60 - 70 lp/mm
Priemer šošoviek: 80 mm
Systém šošoviek: F1:1.2, 80 mm
Generácia meniča: Gen 2+
Zväčšenie: 1x
Zorné pole: 12,6°
Vzdialenosť ostrenia: 8 m až nekonečno
Rozmery: 180 x 80 x 80 mm
Hmotnosť: 840 g
Automatické vypnutie: Áno
Napájanie: 1x CR123 3V
Životnosť batérie: až 60 hodín
Prevádzková teplota: -50 °C až +50 °C

Recenzie produktu Nočné videnie NightSpotter Photonis EVO - zelený fosfor

Hore