Teleskopická stolička Walkstool Comfort XL 55 cm trojnožka | IBO.sk

Teleskopická stolička Walkstool Comfort XL 55 cm trojnožka

Kód produktu: WSC55
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: Dostupný
107.00 € s DPH

Poznáte ten pocit - ste unavený, trápia Vás bolesti kĺbov alebo chrbta pri dlhom státí, radi by ste sa posadili, ale nemáte na čo? Tak teraz už máte – švédska teleskopická stolička Walkstool Comfort XL 55 cm je tu práve pre Vás.

Sedačka je ergonomicky tvarovaná, vyrobená je z kvalitného materiálu „mesh“, je o približne 60% väčšia ako klasické sedadlá na obyčajných poľovníckych trojnožkách. Spolu s veľkými gumenými krytkami na nožičkách je navrhnutá tak, aby sa Vám na nej sedelo extrémne pohodlne aj počas dlhšieho časového úseku. Teleskopická stolička Walkstool Comfort XL 55 cm má síce ľahkú konštrukciu, ale za to neuveriteľne vysokú nosnosť až 225 kg. Teleskopické nohy sú vyrobené z kvalitného a odolného hliníka s dlhou životnosťou. Táto špičková švédska teleskopická trojnožka patrí spolu s ostanými modelmi Walkstool k jedinečným trojnohým stoličkám na svete, ktoré sú zároveň chránené patentom a ochrannými známkami. Je dodávaná s praktickým vreckom na pohodlnú prepravu a uskladnenie.   

Špecifikácia:

  • Výška pri vytiahnutých teleskopických nohách: 55 cm
  • Výska pri stiahnutých teleskopických nohách: 33 cm
  • Hmotnosť: 800 g
  • Nosnosť: 225 kg
  • Veľkosť sedačky: 37,5 cm
  • Veľké gumové kryty nožičiek

Recenzie produktu Teleskopická stolička Walkstool Comfort XL 55 cm trojnožka

Milan
Dal som tejto stoličke 5 hviezdičiek, opis naozaj sedí s realitou. Ideálna na prenášanie v batohu, veľké plus pri chodení po revíri
anonym
Dobrý produkt, vyzdvihujem gumové kryty na nožičkách, nezabáral som sa, ako s mojou predošlou stoličkou.

Hore