Termovízia FLIR BREACH PTQ 136 - 60Hz | IBO.sk

Termovízia FLIR BREACH PTQ 136 - 60Hz

Kategória: FLIR termovízie
Kód produktu: FLTAB176WN8Q14001
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • Nové výkonnejšie jadro FLIR Boson core
  • Kompaktné telo s hmotnosťou len 210 g
  • Odolné kozmické telo
  • Displej s vysokým rozlíšením 1280x960px
  • Detekčná vzdialenosť až do 800 metrov
  • Vnútorná pamäť pre 1000 obrázkov alebo 2,5 hodín videa
  • 1-4x plynulý digitálny e-zoom

Vysoký výkon v kompaktnom tele

Termovízia FLIR Breach je vyvinutá pre armádu, políciu, špeciálne zložky a v neposlednom rade aj pre poľovníctvo. Vďaka novému jadru FLIR Boson a kompaktnému dizajnu ponúka FLIR Breach bezkonkurenčný výkon. S hmotnosťou len 210 gramov, môže byť termovízia FLIR ukrytá vo vrecku alebo namontovaná ako jedinečné pozorovacie zariadenie na helmu s funkciou mini-rail. Medzi ďalšie funkcie patrí nahrávanie až 2,5 hodín videa s možnosťou uloženia až 1000 obrázkov. FLIR Breach má vo výbave sedem pozorovacích spektier pre ešte kvalitnejšie pozorovanie. Veľkou novinkou je tiež možnosť manuálneho nastavenia jednotlých farebných spektier. Táto novinka schováva konkurenciu do vačku.

Môžete sa prechádzať nerovným terénom mimo ideálnu trasu za súmraku, pred zotmením alebo aj za úplnej tmy a popri tom môžete objavovať nočné zvieratá, ktoré si ostatní členovia vašej skupiny nevšimli. Alebo môžete ľahšie a rýchlejšie objaviť miesto, kde sa nachádza postrelené zviera. Použite termovíziu FLIR Breach, s ktorou vás neprekvapí ľahká hmla, dym alebo stopy prachu. Toto zariadenie urobilo revolúciu v termovíziách, ktoré nemá konkurenciu.

Obnovovacia frekvencia až 60 Hz

Nová generácia termovízií FLIR ponúka obnovovaciu frekvenciu až 60Hz. Vyššia obnovovacia frekvencia zabezpečí dokonale plynulý obraz, vyššiu ostrosť a zážitok z pozorovania. Obraz má tak plynulý chod a to aj pri použití 4 - násobného zoomu. Pokročilé spracovanie obrazu vnútorného tepelného jadra FLIR Boson a jasného displeja s vysokým rozlíšením vytvárajú vynikajúcu čistotu obrazu a poskytujú lepšiu detekciu vo dne alebo v noci. Prezrite si uložené médiá na počítači vo vysokej kvalite vďaka displeju FLCO 1280 x 960 Quad-VGA, prenos je jednoduchý so vstavaným portom USB Typu-C.

Neopísateľne ostré zábery

Termovízia FLIR Breach PTQ 136 je vybavená nechladeným, bez údržbovým, mikrobolometrovým detektorom. Takže poskytuje ostré teplotné snímky vo dne ale aj v noci. Schopnosť vybrať si farbu obrazu zvyšuje rozsah pozorovania a výrazne zvyšuje kvalitu pozorovania v úplnej tme, v hmle, v daždi alebo v dyme. Termovízia FLIR Breach disponuje 4-násobným digitálnym zoom-om, vďaka čomu si aj vzdialenejšie objekty viete priblížiť. Samozrejmosťou je aj automatické zaostrovanie. Termovízia FLIR vás jednoducho uchváti vo všetkých smeroch. Termovízia je vybavená softvérom na optimalizáciu obrazu,  ktorý riadi spotrebu energie,  a najmä zabezpečuje ostrejší a podrobnejší

Odolné telo, nízka hmotnosť a ergonomický dizajn

FLIR Breach sú kompaktné a extrémne odolné termovízie osadené v kozmických telách. Tieto termokamery sú ideálne pre každého, pretože ich môžete vziať so sebou kamkoľvek a použiť za všetkých okolností. Ergonomické a ľahko použiteľné. Určite oceníte aj nízku hmotnosť tohto termovízneho prístroja. Breach meria iba 7 cm. Termovíziu môžete tak mať všade a stále pri sebe a ani o nej nebudete vedieť. Pretože nikdy neviete, kedy sa vám takýto šikovný pomocník môže hodiť. Spoločnosť Flir ponúka až 10 - ročnú záruku na jadro!

Napájanie termovízie

Termovízia FLIR Breach je napájaná jednou batériou CR123A 3V s výdržou 90 minút.

Technická špecifikácia:

Detektor (jadro): VOx Microbolometer 320 x 256 pixelov
Priemer objektívu: 16 mm
Zorné pole: 24° x 19°
Zmrazenie obrazu: Nie
Digitálny zoom: 4x
Štartovací čas: pod 1,5 sekundy
Ostrenie: automatické
Dioptrická korekcia: +/- 5
USB port: aktualizácia softvéru / prenos snímok a videá
Zabudovaný hľadáčik: farebný LCD displej 1280 x 960 pixelov
Polarita obrazu: 7 tepelných režimov
Obnovovacia frekvencia videa: < 60Hz NTSC
Tepelná citlivosť: < 50 mK @ f/1.0
Hmotnosť: 210 g
Rozmery: 139 x 70 x 49 mm
Napájanie: 1x CR123A 3V
Výdrž batérie: 90 minút (bežné pozorovanie)
Operačná teplota: od -20 °C do +50 °C
Vodeodolnosť: IP-67
Detekčná vzdialenosť postavy 1,8 x 0,5 m: okolo 500 m
Detekčná vzdialenosť vozidla 4,0 x 1,5 m: okolo 800 m

Obsah balenia:

  • Termokamera FLIR Breach PTQ 136
  • USB kábel typu - C
  • Odolný transportný kufor
  • 1x batéria CR123A 3V
  • Návod v slovenskom jazyku

Recenzie produktu Termovízia FLIR BREACH PTQ 136 - 60Hz

Martin
Používam aktívne už vyše roka. Maximálna spokojnosť. Odporúčam obetovať batériu na skúšanie doma a v prírode. Ja osobne využívam v lese maximálne 2 farebné spektrá - outdoor alert a white hot. Treba určite nosiť aj náhradné batérie - aspoň 1 kus. Je to veľká pomoc aj pri prípadnej dohľadávke.

Hore